Om os

Autoriseret arbejdsmiljørådgiver


SOSWEB er udviklet og ejet af Avidenz A/S, som er en af de førende autoriserede arbejdsmiljø- og miljørådgivere på markedet.

Vi har konsulenter fordelt over hele landet, og vi er ca 20 ansatte.


Systemet er dermed baseret på mange års erfaring i branchen. Samtidig har vi lyttet meget til vores kunder i forhold til, hvilke funktioner og behov systemet skulle dække for at få det optimale udbytte i en travl og hektisk hverdag.


Med SOSWEB får I ikke bare et system, men I får et samarbejde med  fageksperter, der rådgiver dig generelt om virksomhedens arbejdsmiljø, miljø og kvalitet.


Læs mere om konsulenforretningen og Avidenz her.Sådan kommer I i gang

Det er let at komme igang med at anvende SOSWEB. En af vores konsulenter kommer ud i virksomheden og foretager den grundlæggende opsætning. Samtidig sikrer vi, at I kommer godt i gang med en introduktion til de forskellige moduler.


Der bliver ikke installeret noget på jeres computere, da det er et online system.


Fremover

Når I fremover skal anvende SOSWEB har I mulighed for at lade Avidenz hjælpe jer med det praktiske arbejde i systemet som eksempelvis at opdatere dokumenter. I får en fast konsulent tilknyttet, og det indgår som en del af det generelle samarbejde med os.


Før I beslutter jer

Før I tager en beslutning om at købe systemet, kommer vi gerne ud og demonstrerer SOSWEB i jeres virksomhed.


Kontakt os for at aftale nærmere. Du finder kontaktoplysnngerne her til højre eller på siden Kontakt. Her finder du også oplysninger direkte til vores SOSWEB-specialister.Du kan læse om systemet her og om pris og de forskellige pakkeindhold her.
Der er mennesker bag

- og vi hjælper dig i gang...

Kontakt Avidenz

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for yderligere informationer. 


Ring på telefon 66 17 34 55, eller skriv til os på mail info@avidenz.dk.
Download brochure

Du kan downloade en brochure om SOSWEB her.

Kontaktoplysninger:

Telefon: 66 17 34 55

Mail: info@avidenz.dk