Om os

Autoriseret arbejdsmiljørådgiver


SOSWEB er udviklet og ejet af Avidenz A/S som gennem en lang årrække har været en af de førende autoriserede arbejdsmiljø- og miljørådgivere på markedet.


Systemet er dermed baseret på mange års erfaring i branchen. Samtidig har vi lyttet meget til vores kunder i forhold til, hvilke funktioner og behov systemet skulle dække for at få det optimale udbytte i en travl og hektisk hverdag.


Med SOSWEB får I ikke bare et system, men I får et samarbejde med fageksperter, der rådgiver jer generelt om virksomhedens arbejdsmiljø, miljø og kvalitet.


Læs mere om konsulenforretningen og Avidenz her.Sådan kommer I i gang

Det er let at komme igang med at anvende SOSWEB. En af vores konsulenter kommer ud i virksomheden og foretager den grundlæggende opsætning. Samtidig sikrer vi, at I kommer godt i gang med en introduktion til de forskellige moduler.


Der bliver ikke installeret noget på jeres computere, da det er et online system.


Fremover

Når I fremover skal anvende SOSWEB har I mulighed for at lade Avidenz hjælpe jer med det praktiske arbejde i systemet som eksempelvis at opdatere dokumenter. I får en fast konsulent tilknyttet, og det indgår som en del af det generelle samarbejde med os.


Før I beslutter jer

Før I tager en beslutning om at købe systemet, giver vi jer gerne en demonstration af SOSWEB. Denne kan med fordel foregå online, for eksempel via Teams.


Kontakt os for at aftale nærmere. Du finder kontaktoplysnngerne her til højre eller på siden Kontakt. Her finder du også oplysninger direkte til vores SOSWEB-specialister.Du kan læse om systemet her og om pris og de forskellige pakkeindhold her.
Der er mennesker bag

- og vi hjælper dig i gang...

Kontakt Avidenz

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for yderligere informationer. 


Ring på telefon 66 17 34 55, eller skriv til os på mail info@avidenz.dk.
Download brochure

Du kan downloade en brochure om SOSWEB her.